Основна галерия (2018)

Групови снимки от „Милан Джуниър Камп Трявна 2018“ може те да разгледате тук или на facebook страницата ни.

виж повече ->

Отзиви за Кампа в Трявна (2018)

Искаме да благодарим на всички деца, родители, треньори, координатори и всички останали участници в тази незабравима седмица. Можете да видите някои от коментарите и оценките за Кампа в град Трявна през 2018-та година.

научи повече ->

Треньори и екип орзанизация (2018)

Запознайте се с треньорите за изданието на Milan Junior Camp Tryavna през 2018-та, както и останалите участници в организацията.

научи повече ->

Идеи за гости/родители

Нашите приятели от региона за подготвили по случай големия поток хора по време на „Милан Джуниър Камп Трявна 2018“ няколко идеи за различни развлечения. Те по никакъв начин не са обвързани с участието в сортното мероприятие и са абсолютно незадължителни.

научи повече ->

„Победа“ дава шанс на деца да се докоснат до италианския гранд „Милан“

„Победа“ АД, следвайки своята мисия да подкрепя млади спортни таланти да реализират потенциала си, спонсорира събитието у нас за втора поредна година. Тази година от компанията са подготвили два ваучера за безплатно участие във футболния лагер, които могат да бъдат спечелени в игра, провеждаща се на фейсбук страницата на компанията. 

научи повече ->

Настаняване –  ХОТЕЛ „КАЛИНА ПАЛАС“ – гр. Трявна

Настаняването на всички деца е включено в таксата за участие в Кампа. То включва 6 нощувки в хотел „Калина палас“ в гр. Трявна, на база пълен пансион, с включени три хранения на ден, които са съобразени със спортния режим на децата.

научи повече ->

Спортен комплекс „Ангел Кънчев“

В основата на комплекса е обновеният градския стадион в град Трявна, с капацитет 3 000 зрители, осветление от втора категория и козирка, която да предпазва част от гостите при лоши метеорологични условия.

научи повече ->

 

Екипи и размери

Както е описано и в договора, който ще получите, всяко дете в Кампа получава оригинална екипировка от A.C.Milan. Обикновено тя включва минимум:

  • 2 фланелки
  • 2 чифта шорти
  • 2 чифта чорапи
  • 1 тренировъчна чанта
  • 1 футболна топка

научи повече ->

Община ТРЯВНА

Община Трявна е разположена в Централна България като територията и обхваща част от северните склонове на Централна Стара планина – от Предбалкана до билото на Тревненски дял.

научи повече ->

 

Откриване на сезон 2018

С официална пресконференция, на 28-ми март, в столичния хотел Маринела,обявихме формалния старт на кампанията за 2018-та година. Специално за събитието в България пристигна директорът на Milan Academy World г-н Силвио Броли, което е доказателство за високата оценка, която ръководството на Милан дава на българския екип.

научи повече ->

Снимки от MILAN JUNIOR CAMP DRYANOVO 2017 можете да намерите в ГАЛЕРИЯ или Facebook страницата ни.

Индивидуалните снимки от MILAN JUNIOR CAMP DRYANOVO 2017 можете да намерите ТУК.

Снимки от MILAN JUNIOR CAMP DAY 2018 (Милано, Италия) можете да намерите ТУК.

„MИЛАН ДЖУНИЪР КАМП ТРЯВНА 2018“  С ПОДКРЕПАТА НА:

ОБЩИНА ТРЯВНА